Wie is Marelle van Beerschoten?

Voor haar (sprekers)carrière studeerde Marelle van Beerschoten cum laude af aan de Universiteit van Amsterdam. Haar enthousiasme voor technologie werd al snel zichtbaar toen ze tijdens haar studie betrokken raakte bij een start-up die haar naar Silicon Valley bracht. Tijdens deze periode ontstond het idee voor een bedrijf dat zich focust op mobile enterprise apps genaamd ‘Applified’. Al snel evolueerde dit naar een bredere interesse in digitale transformatie wat leidde tot de oprichting van ‘Digital Shapers’. Het doel? Technologie relevant maken voor elk bedrijf en industrie, en hierin de mensen centraal stellen want zij maken het verschil voor organisaties met een missie. "Als leiders medewerkers helpen veranderen, dan helpen medewerkers de organisatie veranderen

Naast haar succesvolle bedrijf was Marelle ook actief als adviseur van StartUpDelta. Op dit moment is zij actief als lid van de Adviesraad van de Amsterdam Business School en maakt zij onderdeel uit van de denktank DenkWerk. Marelle zet zich graag in voor vrouwelijk ondernemerschap in technologie en stimuleert de samenwerking tussen het bedrijfsleven en de Nederlandse universiteiten om digitaal leiderschap te versterken.

Verscheidene onderwerpen

Marelle geeft lezingen over ondernemerschap, leiderschap, digitale transformatie, kunstmatige intelligentie, data-driven change, innovatie, trends, technologie en ICT. Haar kennis en inzicht op deze vlakken garanderen inspirerende en intrigerende lezingen.

Gericht op uw publiek

Marelle zorgt ervoor dat haar lezingen een samensmelting zijn van onderwerpen die relevant zijn voor het publiek en evenement. Met haar uitmuntende communicatieve vaardigheden weet Marelle deelnemers te binden aan haar verhaal.

Ervaren spreker

Vele organisaties en evenementen hebben geleerd van en plezier beleeft aan haar inspirerende en motiverende lezingen. Ideaal om werknemers, werkgevers of deelnemers te inspireren om de volgende stap in digitale transformatie te nemen.

Laat de vonk voor digitale transformatie overslaan

In iedere lezing is de ambitie en veelzijdigheid als ondernemer van Marelle terug te vinden. De inspiratie die ze opdeed in Silicon Valley motiveren haar nog dagelijks om invloedrijk werk te doen waar technologie het verschil maakt. Zowel met haar werk bij Digital Shapers als spreker weet Marelle een motiverende, inspirerende en positieve indruk achter te laten.

Met haar unieke gedrevenheid, professionaliteit, open persoonlijkheid en positieve energie weet ze het publiek aan haar te binden. Het publiek wordt dankzij haar openheid en enthousiasme gedreven om meer uit zichzelf te halen. Samen met haar haar veelzijdige interesses en communicatieve vaardigheden weet ze zich gemakkelijk aan te passen en in iedere situatie een professionele en persoonlijke sfeer te creëren. Marelle van Beerschoten is ideaal voor evenementen waar de digitale toekomst een rol speelt.