digitale transformatie is de toekomst

Lezingen van Marelle 

De kansen en mogelijkheden van digitaal leiderschap

Ambities realiseren met verbeelding en creativiteit

Als oprichter van Digital Shapers en expert op het gebied van digitale transformatie, informatie en leiderschap weet Marelle mensen in beweging te krijgen. Ze inspireert organisaties en leiderschap om digitale transformatie te versnellen en hiermee ook bij te dragen aan maatschappelijke doelstellingen. Daarnaast biedt ze een inspirerend strategisch perspectief waar de mogelijkheden en kansen zichtbaar worden op een concrete manier.

De lezingen van Marelle weten het publiek te stimuleren op het gebied van digitale transformatie, data-gedreven besluitvorming en het ontwikkelen van digitale competenties. Werknemers, werkgevers, organisaties en onderwijsinstellingen realiseren dankzij haar lezingen wat de aanzienlijke positieve impact kan zijn als digitale transformatie wordt omarmd.

"Marelle plant een zaadje bij de toehoorders

Ze pakte op een heel natuurlijke wijze aandacht

“Marelle heeft laten zien in een kort tijdsbestek en met relatief beperkte informatie zich goed in te kunnen leven in een voor haar onbekende bedrijfscultuur. De finale bijeenkomst van de innovatieprijs van Dura Vermeer vroeg een combinatie van enthousiasme en leiderschap (sturing op tijd en op zijn tijd op inhoud). Het feit dat Marelle kan variëren in haar rol van heel sterk, duidelijk en begrenzend tot gepassioneerd en kwetsbaar, maakte dat zij zeer goed heeft kunnen inspelen op onze behoefte. Ze pakte op een heel natuurlijke wijze aandacht en tijd voor haar eigen inbreng.”

Echt een meerwaarde voor ons congres

“Marelle van Beerschoten, Managing Partner van Digital Shapers van was bij ons klantevent voor ons 40-jarig bestaan als panellid gevraagd in de discussie rond “Wise Decision Making”. Ze heeft daar een positief kritische analyse gegeven van wat de huidige digitale generatie verwacht van leiderschap. Scherp en onconventioneel weet ze de discussie te sturen en komt regelmatig met verrassende inzichten. Echt een meerwaarde voor ons congres en een goede impact op het denken in de zaal”

Marelle plant een zaadje bij de toehoorders

“Energiek, professioneel, kundig en gewoon leuk dat zijn de steekwoorden die voor mij het best Marelle Van Beerschoten omschrijven. Met deze ingrediënten op zak lijkt het voor Marelle dan ook een koud kunstje om het publiek te boeien en aan de hand te nemen in de wereld van digitale transitie en de gevolgen die dat voor ons allen heeft. Marelle plant een zaadje bij de toehoorders, haar lezing eindigt daarmee niet met haar afsluitende woorden, maar zorgt voor discussie en stof tot nadenken. Kortom zeer geslaagd!“

Marelle Van Beerschoten

In iedere lezing is de ambitie en veelzijdigheid als ondernemer van Marelle terug te vinden. De inspiratie die ze opdeed in Silicon Valley motiveren haar nog dagelijks om invloedrijk werk te doen waar technologie het verschil maakt. Zowel met haar werk bij Digital Shapers als spreker weet Marelle een motiverende, inspirerende en positieve indruk achter te laten.

Met haar unieke gedrevenheid, professionaliteit, open persoonlijkheid en positieve energie weet ze het publiek aan haar te binden. Het publiek wordt dankzij haar openheid en enthousiasme gedreven om meer uit zichzelf te halen. Samen met haar veelzijdige interesses en communicatieve vaardigheden weet ze zich gemakkelijk aan te passen en in iedere situatie een professionele en persoonlijke sfeer te creëren. 

Marelle van Beerschoten is ideaal voor evenementen waar de digitale toekomst een rol speelt.